WELCOME TO MY BLOG

WELCOME TO MY BLOG..HAI AWOK,NI BLOG QIELA..JANGAN LUPE FOLLOW MY BLOG..QIELA SAYANG KORANG..*flying kiss*

Monday, 8 October 2012

FiRsT tImE bUaT bL0g..

Assalamualaikum...Hai...

Hari ni 8/10/2012 pertama kali Qiela bwat blog...exited gile...boleh luahkan perasaan kan..??? Aku suke la... dah name nye pon 'Luahan hati si budak cute' kan?? aku ni cute ker...haha...klau korang rase aku ni cute follow la..heheh..confirm x de org follow kan??aku ni 12 tahon..tapi dlm blog aku tulis 22 tahun..haha..blog kantoi...korang nak tengok  muke aku cam ne x... tengok bawah ni...




Aku tahu...korang semua kate buruk...takpe...asalkan aku bahagia... :p

Aku suke kaler purple...tengok ahh gamba tu...tudung pon purple...heheh...sori la sebab Qiela asyik cakap 'aku' jerr...tapi kalau dalam hati mmg Qiela ckp 'aku' ...klau ngan kawan2 Qiela ckp 'kite','kamu','hang','ko'....yang kite ngan kamu tu utk kaum hawa jerk...klau kaum adam Qiela ckp hang , ko...tpi slalu klau pompuan pon Qiela cakap hang...heheh...ok...bawah ni biodata Qiela

Nama : Nur Aqilah Husna bt Azizi  *SEDAP TAK?*                     
Umur : 12 tahun (2012) *MUDA NYA*
Sekolah : SK Seri Kelebang*KAT KAWASAN PEDALAMAN*
Warne favourite : Purple*MY ALWAYS FAVOURITE KALER*
Makanan favourite : asalkan halal *HEHEH*
Nama panggilan : Qiela / Qilah *CUTE*
Best fwen : Farisha , Husna , Siti , Finas , Anis Zulaika , Amanina *I LOVE THEM*
Idola : Nabi Muhammad S.A.W *IKUT TAU*

OK...!!! Tu je la...Malas la nak tulis banyak2...tapi rasenye dah banyak kot ni...lantakla...bye...Assalamualaikum..Qiela rasa dah lebih setengah jam hanya utk bwat post nihh..huhu...
untuk pengetahuan korang, Qiela x suke memilih kawan...sape nak kawan, kawan jer la...bukan mcm kwn Qiela sorang tuh...n Qiela x suke buat standard kwn2....x de tmpt pertama mahupun hingga ke seratus....semua kawan Qiela same je



2 comments: